Skorzystałeś z usług danego lokalu lub firmy? Podziel się swoją opinią z innymi gośćmi. Dodaj ocenę i zostaw komentarz. Twoja opinia na pewno pomoże innym w doborze sprawdzonego lokalu gastronomicznego lub zaopatrzenia. Postaraj się, by ocena była obiektywna. Powinna zawierać zarówno wady, jak i zalety wybranego obiektu. Ułatwi to innym wybór najlepszej restauracji. Już teraz dziękujemy za udział w budowaniu naszej bazy opinii. W wolnej chwili zapoznaj się z komentarzami innych użytkowników.
Opis
Maszyny do przetwórstwa żywności, a w tym mięsa, owoców, warzyw, wyrobów cukierniczych i spożywczych pracują w lokalach gastronomicznych, hotelach, chłodniach, szpitalach, a także masarniach. Wśród nich znajduje się taki sprzęt jak chociażby:
- formierka do wyrobów kulistych,
- formierka do wyrobów kulinarnych,
- naleśnikarka w wersji podstawowej oraz z nakładaniem farszu i zwijaniem,
- panierownica mała i duża,
- wyciskarka do kapusty,
- stół obrotowy,
- makaroniarka,
- przecieraki,
- linia do smażenia,
- mieszałka do farszu,
- nadziewarka.
Oprócz fomierek polecamy też nasze naleśnikarki, które nadają się do ciągłego wypieku ciasta naleśnikowego w formie taśmy o dowolnej długości albo prostokąta o szerokości 20 cm i długości wybranej przez producenta. Urządzenie wyposażyliśmy w możliwości regulacji temperatury smażenia, długości placka oraz funkcji nakładania farszu w wyznaczonym miejscu.
Klienci, którzy zdecydują się na zakup naszych maszyn gastronomicznych, mogą liczyć na serwis gwarancyjny i pogwarancyjny sprzętu oraz na możliwość korzystania z porad technicznych przez wskazany numer telefonu.
Zapraszamy do kontaktu - Instytut Maszyn Spożywczych.
Galeria
Dodaj opinię
Dziękujemy. Twoja opinia wkrótce pojawi się w serwisie.
Błąd - akcja została wstrzymana
Opinie użytkowników
Usługodawca jako administrator serwisu nie prowadzi weryfikacji, czy publikowane w serwisie opinie pochodzą od konsumentów, którzy nabyli dany produkt lub usługę lub ich używali.